Sobre nosaltres

Artesans del gust. Nosaltres creiem que els millors productes de la gastronomia necessiten una relació de confiança, curiosa i duradora entre els proveïdors i els restauradors.

Durant molt de temps hem estat restauradors i grans viatgers, hem estat sempre atents a proposar productes de qualitat, respectuosos amb la manera de fer local i oberts a compartir cultures. Aquesta qualitat passa per una estreta relació amb els nostres proveïdors, construïda sobre la base de la confiança, la atenció i la inquietud..

Aquesta curiositat ens ha encoratjat de continuar el nostre camí acompanyant els professionals de la restauració i de l’hosteleria dia a dia, al servei de la riquesa dels gustos i compartint el plaer de menjar sa.

És, d’aquesta manera, que hem trobat el mestre formatger Beillevaire “ suma gustos i passions humanes”. Productor, curador i seleccionador de formatges i productes làctics, comparteix amb nosaltres una atenció permanent a la qualitat del seus productes així com la relació amb els seus socis. Empresa familiar històricament implantada a la regió de Nantes, Bellevaire s’obre des de fa poc en l’àmbit internacional (Londres, Hong Kong, Europa i Amèrica del Nord…) i, amb nosaltres, actualment a CATALUNYA.

Fascinats per l’encant d’aquesta zona, descobrim cada dia les terres riques i els grans artesans del gust on exerceixen el seu talent. Instal·lats a sant Feliu de Guíxols des del 2017, volem aportar-vos el millor del formatges i dels productes làctics francesos i acompanyar- os en la descoberta de la seva diversitat.

Élise Helin & Claude Marais